Rahastot

TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN

KR 69 rahasto – Kiekkoreipas

Rahaston alkupääoman lahjoittaja on Kiekkoreippaan -69 syntyneiden ikäluokka. Rahaston tarkoitus on tukea Kiekkoreippaan juniorijoukkueissa pelaavia lahjakkaita pelaajia, joiden vanhemmilla on maksuvaikeuksia kausimaksuissa. Rahastolla on oma ohjausryhmä, joka päättää avustusten jaosta rahaston sääntöjen edellyttämällä tavalla. Tukea voidaan jakaa useamman kerran kaudessa ja hausta tiedotetaan joukkueenjohtajien ja nettisivujen kautta.

Valmennusrahasto – Kiekkoreipas

Rahaston tarkoitus on taitokiekkoilun kehittäminen. Rahaston avulla tuetaan Kiekkoreippaassa pelaavien lahjakkaiden junioreiden pelaamista, harjoittelua ja harjoittelun tukitoimia. Rahastosta jaetaan vuosittain myös stipendi lupaavalle junioripelaajalle.

Jääkiekkoliiton rahastot – SJL

Suomen Jääkiekkoliitto tukee junioreita kahdesta rahastosta. Näiden taustalla ovat lahjoitukset sekä muut Jääkiekkoliiton ko. tarkoitukseen varaamat rahat. Rahallisella tuella halutaan varmistaa, että mahdollisimman monet juniorit voivat jatkaa kiekkoilua perheen taloudellisista haasteista huolimatta, seurojen harrastajamäärät ja toiminta saadaan pidettyä hyvällä tasolla sekä junioreilla on paremmat mahdollisuudet kokeilla/harrastaa myös muita – jääkiekkoakin tukevia – urheilulajeja.

Kriteerit tuen myöntämiselle: Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muista toimentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Lisäksi seuralla on oltava suunnitelma valmentajien koulutuksesta, toimenpiteet kustannusten kurissa pitämiseksi sekä oma järjestelmä vähävaraisten perheiden tukemiseen. Tuen myöntämiseen vaikuttaa myös pelaajan oma kunnianhimo. Hakemukseen tulee liittää pelaajan viimeisin koulutodistus.

Jääkiekkoliiton rahastoista tukea haetaan keväisin (D-B -jun.) ja syksyisin (Kiekkokoulu-E -jun.). Hausta tiedotetaan liiton ja seuran nettisivuilla sekä joukkueenjohtajien kautta.

Olympiarahasto

Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön Olympiarahasto tukee vähävaraisten perheiden jääkiekkoharrastusta. Tukea voivat hakea perheet, joilla on työttömyyden, sairauksien, lasten runsaslukuisuuden tai muiden perheen toimentuloon vaikuttavien syiden vuoksi vaikeuksia selvitä jääkiekkoharrastuksen kustannuksista. Tukea voidaan hakea F, E, D ja C-junioreille. Avustuksen jakamisessa ensisijalla ovat ne hakijat, jotka eivät ole saaneet avustusta Olli Pulkkasen rahastosta. Tuen hausta tiedotetaan joukkueenjohtajien ja nettisivujen kautta.

Muut tukirahastot


Mikäli haluat tukea jääkiekon harrastamista ja lahjoittaa Kiekkoreippaan rahastoihin, niin ota yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan.


   
Lisää uutisia
Kiekkoreipas ry
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kategoriat